cordeelpersoneel

Financial controller

Vanuit ons kantoor in Zwijndrecht ben je verantwoordelijk voor diverse financiële administraties op het gebied van bouw, projectontwikkeling en/of vastgoed.

voltijd

heao of vergelijkbaar

Zwijndrecht

Ervaring in bouw- of vastgoedsector

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Onze bouwprojecten gaan gepaard met grote geldstromen. Het is aan jou om al die stromen te kanaliseren in nauwkeurige grootboekadministraties, btw-aangiften, in- en verkoopfacturen en verder alles wat bij een correcte boekhouding komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s over de diverse administraties en je werkt met de directie en het MT aan de periodecijfers. Omdat boekhouding hand in hand gaat met automatisering, werk je samen met het zeskoppige finance-team van Cordeel ook mee aan verbetertrajecten op het gebied van automatisering.

Wat je meebrengt

Een verantwoordelijke functie als deze vraagt om een kandidaat die uitblinkt in accuratesse, betrouwbaarheid en discretie. Je hebt uiteraard hbo-werk- en -denkniveau en een heao- of vergelijkbaar diploma. Ervaring in een vergelijkbare functie in de bouw- of vastgoedsector is zeer gewenst. Net als ervaring met projectadministratie en onderhanden (bouw)projecten. Als bouwbedrijf houden we van teambuilding. Om dat mogelijk te maken, verwachten we ook van jou dat je een teamspeler bent die communicatief, doortastend en oplossingsgericht te werk gaat.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als financial controller bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.