Vacature

voltijd

hbo / TU bouwkunde

Zwijndrecht

Ervaring met Revit, Solibri en kennis van BIM

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Voordat wij gaan bouwen, heb jij het project al lang en breed achter je bureau gecontroleerd en geoptimaliseerd. Want bouw- en constructiefouten, daar houden we bij Cordeel niet van.  Daarom coördineer je onze BIM-projecten en stel je het BIM-protocol en bijhorende documentatie op. Als BIM-coördinator werk je actief mee en begeleid je de projectteams bij BIM gerelateerde werkzaamheden. De projectteams kunnen op jou rekenen in het bewaken en toetsen van de modelkwaliteit en voortgang. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het toetsen van de verschillende aspectmodellen op maakbaarheid, integraliteit en toepasbaarheid. Je detecteer eventuele clashes tussen de verschillende aspectmodellen en controleer de modellen op gevraagde data. Van ons krijg je ook de eervolle taak om mee te denken in de implementatie van nieuwe tools en BIM-innovaties.

Wat je meebrengt

Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding bouwkunde en kent de kracht van BIM. Je schrijft en spreekt prima Engels, hebt ervaring met Revit® , solibri en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in je vakgebied. Maar het is natuurlijk niet alleen je diploma en ervaring die je meebrengt. We kijken ook naar jou als persoon. Want de BIM-coördinator die wij zoeken communiceert gemakkelijk, werkt uiterst nauwkeurig en wacht niet af of totdat iemand hem of haar komt vragen wat er moet gebeuren.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als BIM-coördinator bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.